Met Selfcare Season willen we je in de maanden september, oktober en november helpen om milder voor jezelf te zijn. Daarom maken we extra veel verhalen over hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en kun je meedoen met een gratis online challenge die je helpt om elke dag een moment voor jezelf te creëren.

Kalmeer je lichaam, kalmeer je geest
Training

Kalmeer je lichaam, kalmeer je geest

  • Leer je omgaan met overprikkeling en overspoeling 
  • Ontwikkel je meer lichaamsbewustzijn
  • Creëer je meer balans met behulp van de polyvagaaltheorie
Bekijk de training
Nu maar
69,-

Goed zorgen voor jezelf: het Selfcare arrangement

Van 1 september tot en met 30 november biedt het Museum van de Geest in Haarlem bovendien een speciaal Selfcare Arrangement voor lezers van Psychologie Magazine. In dit museum ontdek je aan de hand van persoonlijke verhalen, wetenschap en hedendaagse levensvragen meer over je eigen geest én die van de ander. Het arrangement bestaat uit onder andere uit een ticket voor het museum, een goed gevulde goodiebag en een feelgood thee of comfort coffee naar keuze .

Bezoek Selfcare Sunday en neem deel aan workshops & activiteiten

Op 6 oktober is het Selfcare Sunday in het museum. Naast het hierboven genoemde Selfcare Arrangement zijn er die dag twee activiteiten in het museum.

Zo kun je deelnemen aan een Magic click workshop van Barbara Tammes (creatief denker en schrijver, onder meer van het boek Playmode) waarin je oefent hoe je je mentale lenigheid vergroot. Je leert tijdens de workshop meer over creativiteit en je doet een aantal creatieve oefeningen die je helpen makkelijker te wisselen van denkperspectief.

Of ga mee op een rondleiding door het museum met Irene Smit, hoofdredacteur van Psychologie Magazine en Flow Magazine. Zij vertelt je over vijf bijzondere werken in het museum. Een prettige en rustige manier om het museum te bezoeken in een kleine groep.

Bestel hier je tickets.

Liever vanuit huis meedoen met Selfcare Season?

Schrijf je dan in voor de gratis Selfcare Challenge van Happinez, Flow en Psychologie Magazine. Je ontvangt 10 dagen lang elke dag een korte oefening, fijne tips en tests in je mailbox. Want: selfcare hoeft niet veel tijd te kosten. Lees er hier meer over en schrijf je gratis in.

Tekst: Livia Arzini